2011. március 1., kedd

26x6=156

Ennyi tányért szolgáltunk fel múlt szombaton szorgos segítőink (Juci, Kati, Peti és Vivi), a fogások megálmódója (Segal Viktor) és nem utolsó sorban a gyöngyörű helyszínünk gazdája (Sári) segítségével. Nagyon hálásak vagyunk nekik, valamint minden kedves vendégünknek, hogy eljöttek és ránk bízták magukat.

Nem is áradozunk tovább, inkább megmutatjuk a vacsora előtt készült videókat, amelyekben Segal Viktor ad tippeket az ételek elkészítéséhez:

Édeskömény- és almasaláta citrusöntettel és pirított dióval



Kakukkfüves padlizsánkrémleves grillezett narancssal



Céklás-burgonyás színes gnocchi



Konfitált kacsacomb petrezselymes-vajas fehérbabbal



Csokoládémousse olívaolajban pirított kaláccsal és tengeri sóval



És a munka hevében készült néhány fotó:

  

Legközelebb várhatóan március végén találkozunk, addig is egyetek jókat!

Zsófi, Tomi, Marci

1 megjegyzés:

kopeti írta...

Szuper volt. Jók vagytok nagyon!